Найпрекрасніші витвори природи – це квіти.🌺 Вони доповнюють та прикрашають нашу буденність. Створюючи кожен острівець цієї насолоди, працівники КП УЗН Шевченківського району докладають всіх зусиль та частинку серця.❤️ Звісно, для підтримки естетичного вигляду ми проводимо комплекс заходів, а саме: прополюємо, поливаємо, підживлюємо, висаджуємо та оздоблюємо. 🌳🌱🌿
З турботою про столицю та рідний Шевченківський район💙💛🌸

У повітрі пролітає весняний вітерець-легіт – отже, скоро весна, пора цвітіння,🌺 зеленого листя🌿 і кохання. ❤️
А ми вже потроху прощаємося із зимою ❄️ та її останнім місяцем лютим. Проводимо роботи із догляду за балансовими територіями, створюємо комфорт та затишок у місцях відпочинку киян!🙂
З турботою про вас ❤️❤️❤️

Готуємось до різнобарвної, запашної весни, яка подарує нам цілу феєрію фарб – зелені килими газонів та різнобарвні квіткові клумби створюватимуть настрій столиці! 🏵️💮🌸🌷🌺
В оранжерейно-тепличному господарстві руки наших дбайливих працівниць наразі черенкують альтернантеру, пікірують бегонію, агератум, цинерарію, які вже весною прикрашатимуть клумби Києва.🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌺🌺🌺🌺🌺


Доброго ранку, друзі ❄️
І поки місто ще прокидається, працівники КП УЗН Шевченківського району вже забезпечують ваше комфортне пересування парками, скверами, бульварами столиці. ❄️❄️❄️⛄⛄⛄
З турботою про вас💙💛

Впевненими кроками до нас приходить осінь 🍁 та додає турбот у зелених куточках столиці. Працюємо задля ваших комфортних прогулянок!
Насолоджуйтесь приємними відпочинками!
😉🍁🌳🌿


Тюльпани ???вражають своїм соковитим та яскравим кольором. Вони своєю витонченістю та водночас невибагливістю підкреслюють силу природи, що прокидається та оновлюється.
Ці прекрасні квіти символізують радість, натхнення та тепло. ???
Дивлячись на жовті, червоні та навіть фіолетові тюльпани, ??? хочеться ще більше радіти життю та отримувати велике задоволення, гарний настрій і відчуття дотику з прекрасним.

За віконцем ясна, тепла погода. ☀️☀️☀️  

Яскраво світить сонечко, і від теплих променів зникає біла снігова ковдра, під якою ховаються зелена травичка та рясні перші квіточки. І від цього душа радіє, бо розуміє, що зимові морозні дні позаду, і настрій від цього такий весняний! ???Забезпечення належного санітарного стану об’єктів зеленого господарства – головне завдання КП УЗН Шевченківського району. З нетерпінням чекаємо на пробудження природи, доглядаючи та дбаючи про парки, сквери, бульвари та зелені зони нашого району!


У зимовий період для виживання водних біоресурсів вирішальне значення має вміст кисню у воді. ❄️❄️❄️
Взимку більшість водойм вкриті товстим крижаним покровом, через який повітря не проходить до води. В результаті цього запаси кисню у воді знижуються, що може призвести до зимової задухи риби.
Для того, щоб врятувати риб, працівники КП УЗН Шевченківського району роблять у льоду ополонки. У кожну ополонку вони вставляють снопи з очерету, щоб сприяти поповненню кисню у воді.❄️?️?️???


У Всесвітній день клімату стартувала масштабна всеукраїнська акція “Нагодуй птахів взимку” організована

Державним агентством лісових ресурсів України

за підтримки

Управління екології та природних ресурсів КМДА

, ініціаторів екологічного проєкту «Озеленення України, Книги рекордів України планується розміщення годівничок на території парків, скверів, шкіл та садочків Києва.

КП УЗН Шевченківського району також долучилось до акції та встановило в парках та скверах Шевченківського району годівнички для наших пернатих друзів. ???
Давайте всі разом збережемо пташок. Приєднуйтесь до нашої справи! ??????
Наші голосисті друзі будуть щиро вдячні за турботу і піклування.?
 
 
 
 


Запрошуємо на осінні прогулянки нашим казковим парком “Володимирська гірка” ???

1 2 3